Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Justin Bieber osim filma koji će izači iduće godine, predstavlja i svoju prvu knjigu, autobiografsku, naravno.


Čini se da mu nije bila dovoljna slava što se popeo na vrh ljestvica svojim pjesmama i što je uspio prikupiti čak 6 milijuna sljedbenika samo na twitteru. Autobiografska knjiga je 'must-have' da bi upotpunio svoj celebrity status.

Vezani članci Karen Dionne Bijeg ozloglašenog ubojice iz zatvora označio joj je karijeru, njezina drama dostojna je filmskog uprizorenja Spice Girls (FOTO: Instagram) Knjiga Mel B podići će puno prašine i uništiti sve nade o ponovnom okupljanju Spice Girls

Prava zvijezda, nema što, ali baš i kako priliči jednom 16-godišnjaku, tako je i Justin Bieber svjestan da Hollywood može biti poprilično loše mjesto: 'Hollywood je zastrašujuće mjesto. Puno se toga događa u njemu i dosta je ružnih stvari, ali ima i onih dobrih', zaključuje. Valjda neće sve loše stvari iskusiti na svojoj koži kao Britney Spears, jer će tada zaista imati pravog materijala za autobiografiju.

No, koliko zanimljivih priča stane u skromnih 16 godina života koliko svjećica na torti broji ova teen zvijezda, otkrit će korice ovog novog štiva koje nose naziv: "First Step 2 Forever: My Story." Naravno, red za potpis brojao se u kilometrima gdje su tinejdžerke strpljivo čekale sa roditeljima da se približe ovom ambicioznom mladom pjevaču, dok je on u stilu prave zvijezde komentirao svoju knjigu: 'Nisam baš siguran da obožavatelji znaju cijelu moju priču, jer im nisam stigao sve reći o sebi što imam. Zato sve o meni i mojim osjećajima mogu naći u ovoj knjizi'.

>> Justin Bieber udario 12-godišnjeg dječaka

On je zaista prava senzacija, ali većini zasigurno još nije jasno gdje je prikupio materijal za autobiografiju. Mogao je izdati samo slikovnicu.