Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koncert posvećen Karlu Metikošu održat će se 10. prosinca u Dvorani Kornati Hypo centra u Zagrebu, s početkom u 20 sati i 30 minuta.


Poznata po svojim iskrenim i nekompromisnim izražavanjem vlastitih glazbenih vizija i osjećaja za scenski nastup, Josipa Lisac će opet svojim poklonicima podariti pravi užitak koncertom u Dvorani Kornati Hypo centra u Zagrebu, 10. prosinca, s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Vezani članci Slika nije dostupna Ususret koncertu: Josipa Lisac posve iskreno! Slika nije dostupna Koncetna poslastica: Josipa Lisac u pulskoj Areni!

Ovaj koncert posvećen je njenoj velikoj životnoj ljubavi i suputniku u glazbenom razvoju, prerano preminulome Karlu Metikošu, a kojemu svoje koncerte posvećuje još od ranih 90-tih. Popularni rock'n'roll pjevač i skladatelj, s kojim je Josipa dijelila poznanstvo, prijateljstvo i ljubav, ostavio je neizbrisiv trag na njezin glazbeni i životni put. Njihov zajednički album iz 1973. godine, "Dnevnik jedne ljubavi", ostao je do današnjeg dana jednim od najboljih konceptualnih rock ostvarenja i antologijom hrvatske diskografije. Koncert koji će Josipa Lisac održati, publici će prenositi poruku ljubavi i trajnog sjećanja na dragu osobu koja je u umjetničkom i osobnom smislu i dalje inspirira.

Josipa Lisac je originalna glazbena osobnost koja se na domaćoj glazbenoj sceni odavno nametnula kao dokaz da individualno i kvalitetno izražavanje umjetničkog senzibiliteta može biti neiscrpan izvor za stvaranje glazbe i okupljanje publike. Svojim intrigantnim glasom i posebnim vokalnim interpretacijama brojna publika jednostavno se nameće kao ultimatum.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u Tvornici kulture po cijeni od 135 kn (zelena zona), 150 kn (plava zona), 170 kn (crvena zona), te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 150 kn (zelena), 170 kn (plava), 190 kn (crvena zona).