Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Nemam, nemam, nemam nikoga', kaže pjesma Jelene Rozge. A sličnim je riječima ova splitska pjevačica komentirala i medijske napise o tome kako je u vezi s 11 godina mlađim kolegom Ivanom Huljićem, sinom poznatijeg Tončija.


'To je najveća glupost koju sam ikada čula u životu', slatko se nasmijala splitska pjevačica Jelena Rozga na medijske napise kako ljubi 11 godina mlađeg klavijaturista Magazina - Ivana Huljića. Huljić i ja dugogodišnji smo prijatelji , poznajem ga još iz njegovih dječjih dana i ne znam kako nekome uopće može pasti na pamet da smo u ljubavnoj vezi - naglasila je plavokosa Splićanka. A medijski su napisi isprva začudili i prijatelje poznatih estradnjaka:

Vezani članci Slika nije dostupna 'Govor mržnje nije moj svijet, iako sam posljednjih godina na meti napada!' Slika nije dostupna 'To je bilo ružno, jako ružno...'

'Ja nisma ništa primijetila niti je itko tu išta primijetio. Znači Vama je to svima prva informacija? Pa svima, svi su se šokirali , to je istina stvarno su se svi šokirali.', izjavila je za IN magazin Ana Čagalj, supruga Joška Čaglja Joleta.

Jelena navodno ne samo da ne ljubi Huljića juniora, već tvrdi kako trenutačno ne ljubi nikoga. Uživa u svom poslu, prijateljima i novom stančiću te se ne žuri zaljubiti. Sve u svoje vrijeme- kaže pjevačica. Uvjerena je da će stići i njezino vrijeme za brak. Dok se ne pojavi princ iz bajke, odlučila je uživati u slobodi.