Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska pjevačica znana po tome što skriva detalje o svom privatnom životu kao zmija noge, prvi je puta javno progovorila o svom ljubavnom životu.


Jelena Rozga otkrila je da je već četiri mjeseca u vezi sa Riječaninom Mariom Berišićem za Extru, i time prvi put javno priznala vezu s nekim muškarcem s kojim su je mediji povezivali.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkriven je identitet novog dečka Jelene Rozge? Slika nije dostupna Jelena Rozga o novom dečku: Uzeo mi je srce u roku od pet minuta!

Tridesetdvogodišnja pjevačica nikada do sad nije pozirala s dečkom javno, a čak je ni fotoreporteri nisu slučajno uhvatili s nekim muškarcem za kojeg se nagađalo da je u vezi. Ni ovoga se puta nije željela fotografirati sa svojim odabranikom, ali je izjavila: 'Istina je, jako sam sretna i zaljubljena. Marija sam upoznala ljetos preko svog kolege Joška Čaglja Jole i mogu reći da je divan momak. Vrijeme provodimo malo u Rijeci, malo u Splitu.' Jelenin odabranik je vlasnik lokala Škorpion u Rijeci, i blizak prijatelj Marija Kovačevića, dečka Maje Šuput.

Prošle je godine navodno Jelena prekinula dugogodišnju vezu sa splitskim građevinskim poduzetnikom Predragom Vukovićem, o čemu nikada nije javno govorila, a veze sa sinom skladatelja Tončija Huljića, Ivanom Huljićem, te voditeljem splitskog kafića i kluba Tropic, Franom Bosnićem Sorićem o kojima su mediji nagađali je demantirala.

>> Jelena Rozga ne voli nositi gaćice i time se hvali

>> Jelena Rozga: Napokon sve zasluge idu samo meni!