Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prijateljica ubijene pjevačice Ksenije Pajčin, Jelena Rogan, srpskom Kuriru je ispričala navodno točan razlog zbog kojeg je lijepa pjevačica danas pokojna.


'Jedna djevojka iz 'Beotona' je neposredno prije ubojstva poslala Filipu Kapisodi poruku da hoće da se vide. Kad je Ksenija vidjela SMS u njegovom telefonu, samo mu je rekla da, ako mu nije dovoljno dobra, neka slobodno ide. Tada je on poludio i krenula je žestoka svađa', priča prijateljica.

Vezani članci Slika nije dostupna Tisuće ljudi na pogrebu Ksenije Pajčin u Beogradu Slika nije dostupna 'Ksenija ga je telefonski zvala i po deset puta za vrijeme ručka'

>> Filip je Kseniji Pajčin slao prijeteće poruke

'Ksenija se sigurno borila za život i preklinjala ga da ju ne ubije. U njemu je tada, vjerojatno, još više proradio bijes. Znao je da bez nje ne može, jer je bez nje bio nitko i ništa', nastavlja uplakana Jelena. Čim je čula što se dogodilo, stigla je ispred zgrade u kojoj je Filip Kapisoda ubio pjevačicu, a zatim presudio sebi.

Opsovala majku Gogi Sekulić

'Tada sam vidjela Gogu Sekulić, kompletno namontiranu! Rekla mi je da je Ksenija ubila Filipa! Od šoka nisam znala gdje se nalazim, pa sam joj opsovala majku!', drhtavim glasom Jelena je opisala taj trenutak ponavljajući kako je maneken pucao u Kseniju revoltiran time što mu je dozvolila da se nađe s djevojkom i time pokazala da može bez njega.

Tada se oglasila i beogradska folk pjevačica Goga Sekulić koja tvrdi kako nema pojma tko je Jelena Rogan, bez obzira što postoje njihove zajedničke fotografije:

'Čitam komentare onih koji sebi daju za pravo pljuvati nas koji smo na estradi preko deset godina i vi to objavljujete. Ta Jelena uopće nije bila Ksenijina prijateljica i ja tu osobu uopće ne poznajem! Taman posla da sam izjavila da je Ksenija ubila Filipa! Nemam komentar', rekla je pevačica.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju