Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Veliki ožiljak ispod pazuha izazovne pjevačice vjerojatno je odao tajnu njenog bujnog poprsja.


Christina Aguilera nikada nije javno komentirala nagađanja o tome da je njena figura savršena upravo zahvaljujući plastičnoj kirurgiji. No, dok je zvijezda mahala svojim obožavateljima na konferenciji za novinare u Tokiju, povodom promocije njenog novog filma 'Burlesque', veliki ožiljak ispod pazuha vjerojatno je odao tajnu njenog izazovnog izgleda, prenosi Mail Online.

Vezani članci Prpošne djevojke Prpošnim objavama podigle temperaturu na društvenim mrežama, mogu li zagrijati i vas? Slika nije dostupna Pokazala svu raskoš dekoltea!

Sporni zarez mogao bi biti rezultat transaksilarnog pristupa endoskopskog povećanja grudi – tehnike kojom se silikonski implantanti pozicioniraju u dojke kroz zarez na pazuhu. Stručnjaci tvrde da popularna metoda obično ostavlja maleni ožiljaka, te je traženija kod žena koje žele izbjeći ožiljke na grudima.

Činjenica je da Aguilerin dekolte postaje bujniji tijekom godina, a osim što razlog tomu može biti povećanje njene tjelesne težine, no najnovije fotografije sugerira da postoji i drugi razlog. I dok smrtnici pokušavaju dokučiti tajnu Aguilerainog dekoltea, zvijezda filma o djevojci iz malog gradića koja pokušava uspjeti, zaposlena je promoviranjem mjuzikla 'Burlesque' u Japanu. Film je ponovno u svijet showbizza lansirao i šezdesetčetverogodišnju Cher, također zavidne figure, kojoj je to veliki povratak na filmsko platno još od 1999. godine kada je glumila u ‘Čaj s Mussolinijem.’

>> Christina Aguilera snimila soft-porn reklamu

>> FOTO: Fetiš Christina Aguilera gola za GQ-u