Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoće li 'Hebi' biti u spotu?

Je li Jacina poezija u pjesmi Nives Drpić samo šala?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Noćas... obeščašćene su moje krizanteme... zloslutni vjetar nije plakao nad mirisom tamjana... bilo je dugo i nije bilo lijepo... jer svatko je išao svojoj ljubavi...' - Jadranka Kosor.

'Pa ja još zapravo ne znam ništa. Uglazbiti stihove Jadranke Kosor koje je pisala kao tinejdžerka bila je samo neka moja ideja i još uvijek ne znam apsolutno ništa što ćemo s time', rekla nam je Nives Celzijus koja se sama začudila kakav je odjek ta ideja imala u medijima, i to ne samo u hrvatskim.  'Znam da su to prenijeli čak i francuski mediji. Ono, nevjerojatno', nadodala je začuđena starleta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Porod u siječnju Potvrđeno: Nives Celzijus je trudna! Slika nije dostupna Ironija sudbine VIDEO: Premijerka na platnom spisku fetish Nives Celzijus!?

Tko zna, možda je Nives samo 'bubnula' kako bi bilo super uglazbiti premijerkine stihove iz zbirke pjesama 'Koraci' nastale 1971. godine, za koje je bila i nagrađivana. Jer Nives voli 'bubnuti', i ostati živa.

'Noćas.. obeščašćene su moje krizanteme..'  Mmmm...

Ono što je napomenula jest kako 'eventualna pjesma nikako neće imati narodnjački prizvuk, već pop. (No i o pijesmi 'Bijesna' se Nives izjasnila kako se radi o pop pjesmi) A neke od pjesama koje su se spominjale da bi ih Nives uglazbila su 'Ej ti', 'Dječak' ili 'U meni'. Pjevačica dosad na niti jedan  način nije kontaktirala premijerku, pitala za mišljenje, ili dopuštenje.

Faruk Buljubašić Fayo, koji kao autor stoji iza Nivesinog posljednjeg hita 'Bijesna', kaže kako su stihovi Jadranke Kosor emotivni, kratki i jasni, stoga ne bi bio nikakav problem uglazbiti ih.

Je li sve samo instant dosjetka?!

Ukoliko cijela stvar nije samo instant dosjetka, a zasad se čini da jest, zasigurno će mnogima biti zanimljivo slušati (a budimo realni i gledati) kako Nives Zeljković/Celziju/Drpić mazno pjeva 'Noćas... obeščašćene su moje krizanteme...'

Ukoliko se Nives ne igra s našim povjerenjem, pa jednog dana stihovi sivoljubičastokose premijerke doista budu uglazbljeni, Jaci će se na otvoren konto slijevati novac za emitiranje pjesama nastalih prema njezinoj poeziji.

>> VIDEO: Premijerka na platnom spisku fetish Nives Celzijus!?

>> Nives Celzijus: 23 i pol sata dnevno mislim na seks!

A kako je Jadranki Kosor sada kao premijerki potreban svaki glas malog čovjeka, možda se odluči poraditi na popularnosti pa supruzi nogometaša Dine Drpića predloži suradnju, primjerice, u spotu. Možda čak nešto nalik nedavnom S/M editorijalu u kojem nepoznata žena Nives bičuje i nateže kao psa.

Jaca u koži, Hebrang s bičem?

A kako Andrija Hebrang podržava Nivesinu ideju, možda bi i on mogao sudjelovati u spotu. Recimo, da svojoj omiljenoj HDZ-ovki krizanteme Hebi obeščasti bičem.

I dok se svi ne uvjerimo u vrlo neobičnu političko-starletsku suradnju, ostaje nam čitati Nivesinu kolumnu u njemačkom Bildu koja ponovno kreće nakon ljetne stanke: 'Evo sada je bila što nogometna što ljetna stanka, vraćam se u Njemačku i nastavljam s kolumnom. Prva tema će opet biti deset najseksi nogometaša'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene