Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potaknuti farmerskim naklapanjima da je Daniel Popović tukao svoje žene, cijelu smo priču odlučili provjeriti. Ne propustite doznati ima li istine u tome da je Daniel fizički nasrtao na svoje supruge?


Istina, bilo je u novinama. No cijelu priču o Danielu Popoviću kao navodnom fizičkom zlostavljaču plasirala je isključivo njegova treća supruga Sandra Popović, s kojom ima 11- godišnjeg sina Dominika. Pitamo se tko tu koga? No, Danielovoj se bivšoj supruzi, modnoj agentici Sanji Bjedov, Sandrine tvrdnje čine tek kao loša prvoaprilska šala.

Vezani članci Slika nije dostupna Opljačkan glazbeni studio Daniela Popovića Slika nije dostupna D. Popović pobjegao s operacijskog stola!

Ništa manje šokirana napadima na Daniela nije i njegova sadašnja supruga, a izjavama je ogorčena je i Danielova kći iz braka sa Sanjom Bjedov. Stariji sin Sebastin tvrdi da je situacija obrnuta, da je upravo Sandra tukla njegova oca, a verziju priče po kojoj je upravo on bio žrtva, a ne zlostavljač, ispričao nam je i pjevač, kojemu je na kraju je ipak puknuo film, te je obranu časti i ugleda koji mu narušava bivša supruga Sandra odlučio je potražiti pravnim putem. Više u prilogu IN magazina!