Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U 41. godini života preminuo je Nate Dogg, pjevač koji je sa Snoop Doggom i Warrenom G-jem osnovao grupu '213'.


Iako uzrok smrti još nije utvrđen, poznato je kako se pjevač oporavljao od dva moždana udara koja je doživio u posljednjih nekoliko godina.

Vezani članci Građani se upisuju u knjigu žalosti za Milana Bandića U srijedu u Zagrebu Dan žalosti: Zastave na pola koplja i bez glazbe na javnim mjestima Slika nije dostupna Jay-Z i Kanye West, pojedite se: Eminem je kralj hip hopa!

Nathaniel D. Hale, poznatiji kao Nate Dogg veoma je cijenjen među reperima. Izdao je tri studijska albuma i nekoliko kompilacijskih, a pojavljivao se i u nekim filmovima. Četiri puta je nominiran za Grammyja, a surađivao je s brojnim glazbenicima poput Eminema, Dr. Drea, 50 Centa te Ludacrisa. Upravo je Ludacris na svom Twitter profilu objavio kako će u srcu hip hopa ostati velika praznina nakon Nateovog odlaska.

Jedan od onih koji su bili najviše pogođeni ovom vijesti je  Snoop Dogg, Nateov veliki prijatelj i bliski suradnik.

'Izgubili smo istinsku legendu hip hopa i r n' b-a. On je bio jedan od mojih najboljih prijatelja i braće. Volim te', na svom Twitter profilu objavio je poznati reper.

'Nedostaješ mi i tužan sam, ali u isto vrijeme i sretan jer sam imao priliku odrastati s tobom, znam da ću te opet vidjeti u raju', dodao je Snoop Dogg.