Prije dva mjeseca vođe grupe Cubismo, Hrvoje Rupčić, ostavio suprugu Tinu s dvoje djece zbog veze s glumicom Zrinkom Cvitešić. No koliko se čini, i toj vezi je došao kraj, jer je Hrvoje zimske praznike proveo s obitelji na skijanju.


Glazbenik Hrvoje Rupčić, supruga Tina i sinovi Noa i Jakov proveli su nekoliko dana zajedno na skijanju, kako izvještavaju domaći mediji, te se nagađa da su se supružnici pomirili. Glumica Zrinka Cvitešić je to vrijeme provela u Zagrebu i tako su počela nagađanja o prekidu dvomjesečne veze zbog koje je Hrvoje napustio obitelj.

Vezani članci Slika nije dostupna Zbog Tine Rupčić Hrvoje nije došao na snimanje spota Slika nije dostupna Zrinka Cvitešić ne ostavlja na miru obitelj Rupčić?

>> Potvrđena veza Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića

>> Raskalašeni školski dani Zrinke Cvitešić

Podsjećamo, Hrvoje i Zrinka su prije dva mjeseca digli priličnu medijsku prašinu kada se doznalo da je vođe grupe Cubismo napustio obiteljski dom zbog mlade glumice. 'Da, Hrvoje se prije dva mjeseca odselio od nas. Čemu to kriti kad je istina. Mene ničeg nije sram, ionako mi je svejedno što netko misli o meni, ali mi imamo dvoje djece koja su mi važnija i od Hrvoja i od mene same. Željela bih da naša djeca kroz ovo razdoblje prođu što bezbolnije, da o našoj rastavi ne čitaju u novinama, nego da ono što trebaju znati čuju od nas', kazala je tom prilikom Tina Rupčić.

I tako, iako su Hrvoje i Zrinka još za vrijeme Božićnog koncerta u Lisinskom izmjenjivali poglede cijelu večer, situacija se promijenila, a vođa grupe Cubismo se ipak, koliko se čini, odlučio da je obitelj važnija od svega.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju