Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U grad pod Marjanom stiže Rihanna, vjerojatno David Guetta, a povodom stogodišnjice Hajduka mogli bi ga posjetiti igrači Barcelone ili Real Madrida predvođeni Ronaldom.


Rihanna - jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice - 25. lipnja dolazi u Split. Još se ne zna hoće li koncert biti održan u Spaladium Areni ili na Poljudu i kolika će biti cijena ulaznica, no bez obzira na to Splićane je vijest obradovala.

Vezani članci Rosario Zbog korone se vjenčali u bolnici: ''Poslao mi je poruku na WhatsApp u kojoj me zaprosio...'' Slika nije dostupna VIDEO: Rihanna uzbuđena zbog Rock in Rija

Uz glazbene, Split bi ovoga ljeta, zbog proslave stogodišnjice Hajduka trebao ugostiti i nogometne zvijezde. Još uvijek se pregovara s Barcelonom, ali postoje i drugi kandidati.

U Hajduku ne otkrivaju, ali se nagađa da bi za upola manje novca na Poljud mogao doći Real Madrid sa svojom zvijezdom Christianom Ronaldom. I 2 milijuna eura za Barcelonu vratilo bi se na prodaji ulaznica, smatra Zdravko Reić, a utakmica bi privukla i mnoštvo turista.