Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač koji izdržava osmotjednu zatvorsku kaznu zgađen je napisima po medijima o svom boravku iza rešetaka i kategorički tvrdi – nema suza!


George, koji odslužuje osmotjednu zatvorsku kaznu nakon što je slupao automobil pod utjecajem kanabisa, potaknut medijskim napisima o svom boravku u zatvoru odlučio se javno izjadati:

Vezani članci Slika nije dostupna George Michael prvi put dolazi u Hrvatsku Slika nije dostupna George Michael obradio Stiviea Wondera za kraljevsko vjenčanje

'Radije bih se uzdigao iz uobičajenog smeća koje čitam dan za danom o svom boravku u zatvoru, ali mislim da je fer da svojim obožavateljima, obitelji i prijateljima nešto kažem, iako ću uskoro doći kući. Vjerujte mi da u posljednja tri tjedna nije bilo suza, nije bilo tjeskobe, ni nasilja – u stvari ni nesanih noći, što se mene tiče. Naprotiv, drugi kažnjenici i čuvari me tretiraju s ljubaznošću, i koliko znam, nisam dobio nikakav specijalni tretman, osim što mi neki dečki ovdje dozvoljavaju da pobjeđujem u biljaru.'

>> George Michael po dolasku u ćeliju plakao kao dijete

>> George Michael osuđen na dva mjeseca zatvora

Pjevač je, u međuvremenu premješten iz kaznionice C kategorije Pentonville, u kaznionicu niže D kategorije Highpoint u Suffolku.