Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Je li u pitanju prijateljstvo ili posao ili nešto treće? Svjedoci nam kažu da je 'nešto treće'.


Franka Batelić i Luka Tomaš su viđeni sinoć na koncertu Marka Olsona u Ksetu i prema iskazima svjedoka dalo bi se pretpostaviti da potencijalni golupčići osim interesa prema alt-country glazbi dijele i simpatije jedno prema drugom.

Vezani članci Gužve u Hrvatskoj - 2 ''Kuhalo'' u splitskoj trajektnoj luci: Zbog ogromne gužve morala reagirati policija, uputili i molbu građanima Slika nije dostupna Franka o Ćorluki: 'Zajedno smo, volimo se!'

Inače, pjevač pop punk benda Kinoklub koji je poharao ljestvicu s hitom 'Za nju' i naša najpoznatija 'teen' zvijezda Franka Batelić ne vole u medijima previše pričati o privatnoj strani života, ali se ovaj put nisu uspjeli sakriti, iako su zasigurno pokušavali.

Prema navodima svjedoka, Franka je na koncertu izgledala poprilično zbunjeno kao da ne pripada cijeloj atmosferi i događaju što i ne bi čudilo ako se uzme u obzir da je raskorak između njene muzike i glazbe Marka Olsona poprilično velik. No, još više zbunjuje razlika glazbenih stilova koji obilježavaju Franku i Luku, tako da bi se dalo zaključiti kako njihovo poznanstvo svakako ne vuče korijene iz istih glazbenih preferencija.

>> VIDEO: Franka Batelić nova zvijezda hip-hop neba

Dakle, ostaje nam za pomisliti kako ih nije spojila ljubav prema istoj glazbi, a sigurno je Luka mogao pronaći i neku drugu prijateljsku 'žrtvu' za pratnju koja bi više uživala na koncertu nego što je mlada pjevačica. Zašto onda baš Franka? Zaključite sami!