Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Je li u pitanju prijateljstvo ili posao ili nešto treće? Svjedoci nam kažu da je 'nešto treće'.


Franka Batelić i Luka Tomaš su viđeni sinoć na koncertu Marka Olsona u Ksetu i prema iskazima svjedoka dalo bi se pretpostaviti da potencijalni golupčići osim interesa prema alt-country glazbi dijele i simpatije jedno prema drugom.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Vruća Franka Batelić glavna zvijezda hip-hop spota Slika nije dostupna Franka Batelić: Za 10 godina se vidim s Deppom na plaži

Inače, pjevač pop punk benda Kinoklub koji je poharao ljestvicu s hitom 'Za nju' i naša najpoznatija 'teen' zvijezda Franka Batelić ne vole u medijima previše pričati o privatnoj strani života, ali se ovaj put nisu uspjeli sakriti, iako su zasigurno pokušavali.

Prema navodima svjedoka, Franka je na koncertu izgledala poprilično zbunjeno kao da ne pripada cijeloj atmosferi i događaju što i ne bi čudilo ako se uzme u obzir da je raskorak između njene muzike i glazbe Marka Olsona poprilično velik. No, još više zbunjuje razlika glazbenih stilova koji obilježavaju Franku i Luku, tako da bi se dalo zaključiti kako njihovo poznanstvo svakako ne vuče korijene iz istih glazbenih preferencija.

>> VIDEO: Franka Batelić nova zvijezda hip-hop neba

Dakle, ostaje nam za pomisliti kako ih nije spojila ljubav prema istoj glazbi, a sigurno je Luka mogao pronaći i neku drugu prijateljsku 'žrtvu' za pratnju koja bi više uživala na koncertu nego što je mlada pjevačica. Zašto onda baš Franka? Zaključite sami!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju