Pjevačica je nastupila u Madridu u sklopu najvećeg svjetskog rock festivala Rock in Rio.


U sklopu serije rock festivala Rock in Rio pjevačica Rihanna nastupila je u Madridu, gdje se pojavila s kosom obojanom u crveno. Njezin ionako seksipilom nabrijani nastup time je postao još vatreniji, a Rihanna je još jednom dokazala da joj ama baš sve dobro stoji, pa tako i crvena boja kose koja je, kažu frizeri, najzahtjevnija.

Vezani članci Slika nije dostupna Otkrila tajnu svog prepoznatljivog izgleda Slika nije dostupna Žene zbog Rihanne poludjele za plavom bojom kose!

Ovo je bio prvi njezin nastup u Španjolskoj od 2008. godine kada je u sklopu reality showa 'Opracije trijumf' nastupila s pjesmama 'Don’t Stop The Music' i 'Hate That I Love You' koju je izvela u duetu s Davidom Bisbalom.

>> VIDEO: Rihanna uzbuđena zbog Rock in Rija

Rock in Rio se održava u Brazilu, Portugalu i Španjolskoj. U budućnosti organizator i zabavljač Roberto Medina planira festival raširiti i na Poljsku. Budući da festival svake godine posjeti oko milijun ljudi Rock in Rio uživa status najvećeg rock festivala na svijetu, mada svake godine nastupa sve manje rockera, a sve više pop pjevača.

Sve manje rocka, sve više popa

Primjerice, na prvom festivalu 1985. godine nastupili su Queen, Whitesnake, Ozzy Osbourne, Scorpions, Iron Maiden, George Benson, Rod Stewart, AC/DC i Yes. Drugi je također bio rokerski jak, s imenima poput Billyja Idola, Georgea Michaela, Faith No More, Guns N' Rosesa, INXS-a, Joea Cockera ili Princea. Ove godine, pak, nastupaju Shakira, Rihanna, DJ David Guetta, Miley Cyrus, DJ Tiesto i tek posljednji dan Metallica, Motorhead i Sober.