Britanska glazbena skupina 'Sugababes' snima novi video spot u kojem će plesati na štangi. Najnovija članica Amelle trenirala je erotsko plesanje na štangi te svoje vještine odlučila pokazati u spotu za pjesmu 'Girls'.


Nakon kratkog odmora od glazbenih ljestvica, 'Sugababes' su se vratile kako bi ponovno preuzele svoju krunu britanske najuspješnije ženske glazbene skupine.

Vezani članci Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić u zagrljaju markantnog glumca koji joj ljubi vrat: "Volim te, volim..." Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Tuga, rezanje kose, sloboda: Severina napokon objavila spot u kojem je prikazala velike životne promjene

Dok su njihove suparnice 'Girls Aloud' bile na turneji,'Sugababes' su naporno radile na svom šestom albumu.

Njihov novi singl 'Girls' ne samo da je druga promjena glazbenog smjera u karijeri ovog ekperimentalnog pop trija, već također daje grupi priliku da pokaže njihovu često skrivenu seksi stranu u pripadajućem video spotu.

U video uratku za pjesmu 'Girls' članice skupne Amelle Berrabah, Keisha Buchanan i Heidi Range, uživaju u izlasku i plesu na štangi u klubu.

U jednom dijelu, 24-godišnja Amelle na štangi pleše sa zamamnom striptizetom i to je jedna od najerotičnijih scena u spotu.

To nije prvi put da su članice ove britanske glazbene skupine pokušale plesati na štangi, bivša je članica, Mutya Buena, 2004. godine seksi ples izvela za video spot 'In The Middle'.

Zanimljivo je i da u videu glumi dečko 23-godišnje članice banda Keishe. Par hoda od prošle godine, nakon što je Keisha prekinula dugododišnju vezu s košarkašem Zayneom.