Pjevač Joško Čagalj Jole u restoranu 'K pivovari' održao je kratki koncert kako bi promovirao novi album 'Odijelo'.


Na promociju su mu došli brojni estradni prijatelji, iako su u centru pažnje bile simpatična pjevačica Maja Šuput i bivša manekenka te supruga nogometaša Roberta Kovača, Anica Kovač, jer su se pojavile u identičnim korzetima. Djevojkama je to bilo simpatično i nisu se opterećivale onime što mnogi modoljupci smatraju najgorim što ti se može dogoditi - pojaviti se u istoj odjeći na istom eventu.

Vezani članci Maska, ilustracija U Barceloni održan koncert za 5000 ljudi: U cijenu ulaznice uključeno testiranje na koronavirus i zaštitna maska Slika nije dostupna Izaberite najpoželjniju hrvatsku celebrity majku

Dok je Jole iz svega glasa prisutnima pokušavao približiti novi glazbeni materijal, njegova supruga Ana skakutala je od društva do društva. Moglo je se vidjeti u ugodnom razgovoru s pjevačem Sandijem, pa malo s Majom Šuput, pa se ponovno vratila svom Joletu. Nakon koncertne promocije Jole se uz čašicu šampanjca pridružio supruzi, paru Kovač i prijateljici Maji.

U jednom trenutku na pozornici je zapjevala i Severina koja je pjesmu posvvetila Joletu ali i zaručniku Slavku. Kasnije joj se na pozornici pridružila Marijana Batinić te jelena Rozga.

>> Jole zvao Keruma da mu sredi vrtić za dijete