Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotografi Anastazija Vržina i Dejan Barić vas 26. listopada ove godine od 20 sati pozivaju u klub Sax, gdje će otvoriti izložbu koncertne fotografije.


Tijekom večeri nastupiti će dva benda, Dr. Scout i 4Head. Uz ova dva benda, koji se također nalaze među brojnim fotografijama koje ovaj dvojac planira izložiti, na izložbi će biti i fotografije mnogih drugih glazbenih zvijezda kao što su Beyonce, U2, Iggy Pop, U2, Bruce Springsteen, Alicia Keys, Lenny Kravitz, Nightwish, Tony Cetinski, Gibonni, Muse, Saxon, Macy Gray, Ritchie Blackmore, Queens Of The Stone Age, Barbara Hendricks, Kosheen, Psihomodo Pop, Let3, Hladno Pivo, Iron Maiden, Laibach, Christian Dead, Satyricon, Sepultura, Craddle Of Filth, Deathstars, Phantasmagoria ili Offspring.

Vezani članci Slika nije dostupna Počeo Špancirfest: Pogledajte atmosferu na ulici! Slika nije dostupna FOTO Najbolji trenuci s Grammy nagrada!

Ulaz na izložbu je besplatan, a svi zainteresirani će je moći pogledati do 8. studenog. Dress code - fotoaparat, kažu organizatori te napominju kako za te potrebe može poslužiti i kamera na mobitelu.

Dvojac surađivao s poznatim domaćim glazbenicima

Anastazija Vržina se ponosi dvjema naslovnicama - 'LivingStone' i 'FotoMag'. Osvojila je prvo mjesto u natjecanju 'SONY foto ruta' na Photodaysima 2009. u Rovinju. Njezina fotografija poslužila je za jumbo i citylight plakate Gibonnijeve kampanje za CD Live 'acoustic:electric'. Do sada je fotografirala više od 250 koncerata.

Dejan Barić je fotograf, dizajner, dugogodišnji novinar i fotograf za razne medije, časopise, portale i izdavačke kuće, ali i freelancer čiji dizajni i fotografije krase omote albuma bendova Let3 ili Psihomodo Pop. Fotografije su mu objavljivane od domaćih izdanja do čuvenog francuskog PHOTO-a.