Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nastup grupe Faithless se zbog velikog interesa seli u Veliku dvoranu Doma sportova, a sve fanove kultnih Britanaca će razveseliti činjenica da Showbizz Dnevnik.hr-a i Dallas Records dijele tri puta po dvije ulaznice za njihov nastup u Zagrebu!


Nakon što su zbog velikog interesa za nastup grupe Faithless, koji se trebao održati u Maloj dvorani Doma sportova, rasprodane sve karte, nastup britanske grupe se 'seli' u veliku dvoranu, što će zasigurno razveseliti sve fanove elektronske glazbe.

Vezani članci Slika nije dostupna Korn ponovno dolazi u Zagreb Slika nije dostupna Masivni udar Massive Attacka na zagrebačku publiku

Bez obzira na selidbu u Veliku dvoranu, iz Dallas Recordsa su javili da bi se vijest o rasprodanoj dvorani ubrzo mogla ponoviti, pa bi obožavatelji Faithlessa trebali požuriti po svoju kartu. Ponovimo da se koncert održava u subotu, 19. ožujka.

>> Faithless nakon sedam godina ponovno u Zagrebu

Predgrupa na koncertu Faithless u Velikoj dvorani Dom sportova biti će mladi zagrebački electro projekt How Convinient, a koncert će imati i službeni after party u klubu Sirup, u kojem će te večeri goste zabavljati Stuart Geddes iz Londona. Ulaznica za njegov nastup će biti 50 kuna, a za one koji se pojave u Sirupu s Faithless ulaznicom, ulaz će biti 30 kn.

Ulaznice za Faithless u prodaji su u Zagrebu u Dallas music shopu, Dancing Bearu, Dirty old shopu, Rockmarku, u ostatku Hrvatske u svim Dallas music shopovima, te na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr.

A sve fanove Faithlessa će razveseliti činjenica da Showbizz Dnevnik.hr-a i Dallas Records dijele tri puta po dvije ulaznice (3x2) za nastup kultnih Faithlessa u Zagrebu! Vi sve što morate učiniti je reći nam kako se zove najveći hit britanskog benda, te nam zajedno sa svojim podacima poslati na email showbizz@novatv.hr. Imena sretnih dobitnika ćemo objaviti na našoj stranici 17. ožujka.

Tri puta po dvije ulaznice (3x2) za nastup kultnih Faithlessa u Zagrebu osvojili su: Aleksandra Marković, Dora Vlahović i Nina Tomljanović iz Zagreba. Vaše ulaznice, uz predočenje osobnih dokumenata možete podignuti na 'press ulazu' sat vremena prije koncerta pa na dalje. Želimo vam dobru zabavu!