Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pobjednik Dore, Igor Cukrov ekskluzivno progovorio za IN magazin!


'U zdravom tijelu zdrav duh', zna to dobro i 25-godišnji pjevač Igor Cukrov, koji gotovo svaki dan započinje trčanjem uz more, sklekovima i zgibovima. Nakon rekreacije, vrijeme je za druženje s prijateljima. : Glazbeni show Operacija Trijumf, pobjeda na prošlogodišnjoj Dori i nastup na Eurosongu u Moskvi, Igoru su otvorili vrata u cijeloj regiji pa trenutačno živi na relaciji Split-Beograd.

Vezani članci Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Ovaj par slovi kao jedan od najmisterioznijih jer vješto čuva svoj život daleko od očiju javnosti

Nakon nastupa na prošlogodišnjem Splitskom festivalu i dueta s grupom Magazin, mladi pjevač radi na svom prvijencu, a priprema se i za Radijski festival od kojeg, kaže puno očekuje. Za njegovu karijeru brine se Tonči Huljić, koji mu je još za vrijeme sudjelovanja u Operaciji Trijumf obećao da će od njega napraviti zvijezdu. Snažna interpretacija i zavodljive plave oči glavni su aduti slavuja šibenskog podrijetla. Dogdovština s mnogobrojnim obožavateljicama, kaže, ne nedostaje.

'Bio je jedan ulet jedne cure iz Crne Gore, koja je rekla da će me otet i da mogu bit spreman na to i da će se to desit svaki dan, tako da nisam nekoliko dana izlazio iz kuće, šalim se. Bila je jedna cura, koja mi je pisala pisma da će se ubit, šalila se, ali rekla je, ja ću se ubit i bit će ti žao.', rekao je Igor, a osim pripadnica ljepšeg spola, priznaje da ga obožavaju i homoseksualci.

Cukrov je ekskluzivno za In Magazin otkrio da je nedavno prekinuo dugu vezu s vršnjakinjom Adelom. No, zavodnik nije dugo samovao. Ovaj nesuđeni svećenik je zbog ljubavi prema glazbi napustio studij teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu, premda ga je od četvrte godine dijelilo samo nekoliko ispita.

Druženje s Igorom potrajalo je do kasnih noćnih sati uz pjesmu i šale pratećeg benda na njegov račun. Više u prilogu IN magazina!