Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnogi je smatraju najpristupačnijom folk zvijezdom. Posjeduje najskuplji vozni park na estradi, a ima i vlastiti dvorac. Dragana Mirković izazvala je i zanimanje austrijskih medija. Tamošnja državna televizija o srpskoj pjevačici snima dokumentarni film.


Našim austrijskim kolegama zanimljiv je bio i dvorac koji je od nedavno u vlasništvu Dragane i njezina supruga - austrijskog biznismena Tonija Bijelića, inače Hrvata. U dom od 15 tisuća kvadrata smješten u parku od 3 hektara u kojem se nalazi i crkva, obitelj će se useliti nakon što dovrši renoviranje.

Vezani članci Slika nije dostupna Tko je uopće srpska zvijezda Sandra Afrika? Slika nije dostupna 'Nemam potrebe pjevati za novac!'

'Moram priznati mnogo različitih osjećaja je u meni kad je dvorac u pitanju, ali ne postoji onaj osjećaj u smislu - hej ja imam dvorac i sad je to financijski vau, ne, ne, stvarno ne razmišljam o tome, mnogo više me oduševljava pomisao da je prije 850 godina hodao netko tim stepeništem, a sada hodam ja, tako da je to nešto zadivljujuće i nešto nevjerojatno, još uvijek i ja negdje ne vjerujem da mi se to dešava', izjavila je Dragana Mirković za InMagazin.

Na pitanje je li uspjela prebrojat prostorije u dvorcu, Dragana je odgovorila: 'Pa ne brojim, zašto da brojim? Hehehe, nema potrebe da brojim, ono, neka je sve kako treba i da mi uspijemo renovirati taj dvorac.

Osim po nekretninama i vlastitoj TV kući Dragana je poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi. Njezin se vozni park procjenjuje na više od 20 milijuna kuna. Intervju sa folk pjevačicom pogledajte u video prilogu InMagazina.