Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnogi je smatraju najpristupačnijom folk zvijezdom. Posjeduje najskuplji vozni park na estradi, a ima i vlastiti dvorac. Dragana Mirković izazvala je i zanimanje austrijskih medija. Tamošnja državna televizija o srpskoj pjevačici snima dokumentarni film.


Našim austrijskim kolegama zanimljiv je bio i dvorac koji je od nedavno u vlasništvu Dragane i njezina supruga - austrijskog biznismena Tonija Bijelića, inače Hrvata. U dom od 15 tisuća kvadrata smješten u parku od 3 hektara u kojem se nalazi i crkva, obitelj će se useliti nakon što dovrši renoviranje.

Vezani članci Slika nije dostupna Koncert folk pjevačice prekinut dojavom o bombi Slika nije dostupna VIDEO: Simona Gotovac zapjevala turbo folk

'Moram priznati mnogo različitih osjećaja je u meni kad je dvorac u pitanju, ali ne postoji onaj osjećaj u smislu - hej ja imam dvorac i sad je to financijski vau, ne, ne, stvarno ne razmišljam o tome, mnogo više me oduševljava pomisao da je prije 850 godina hodao netko tim stepeništem, a sada hodam ja, tako da je to nešto zadivljujuće i nešto nevjerojatno, još uvijek i ja negdje ne vjerujem da mi se to dešava', izjavila je Dragana Mirković za InMagazin.

Na pitanje je li uspjela prebrojat prostorije u dvorcu, Dragana je odgovorila: 'Pa ne brojim, zašto da brojim? Hehehe, nema potrebe da brojim, ono, neka je sve kako treba i da mi uspijemo renovirati taj dvorac.

Osim po nekretninama i vlastitoj TV kući Dragana je poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi. Njezin se vozni park procjenjuje na više od 20 milijuna kuna. Intervju sa folk pjevačicom pogledajte u video prilogu InMagazina.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju