Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brazilski Dj Murphy po prvi će puta hrvatskoj publici pokazati što zna i 20. studenog sve ljubitelje techna okupiti u klubu Boogalo.


Veliko ime techno scene, Dj Murphy, napokon je odlučio svratiti  u naše krajeve. Ukoliko vam nije jasno zašto slovi za najboljeg brazilskog Dj-a, dođite u Boogalo I uvjerite se sami. Murphy je ujedno I producent za kojeg se daleko čuje zbog spajanja hip-hopa I techna, a njegovi raznoliki setovi koketiraju sa zvukovima minimala pa sve do hard groovea.

Vezani članci Slika nije dostupna Zašto kruh uvijek pada na namazanu stranu? Slika nije dostupna Nakon razvoda od Eddieja Murphyja bankrotirala i zadužila se milijune

Svojim jedinstvenim nastupima stekao je obožavatelje diljem svijeta pa je proglašen za jednog od najtraženijeg umjetnika na europskoj sceni, a vrlo često njegova glazba odjekuje poznatim festivalima I klubovima te se njegovo ime nalazi na brojniim labelovima.

Dj Murphyju podršku će dati domaće snage predvođene Dj Ogijem, Teom Harudom I Matijom Marinićem.Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40 kuna, a može se kupiti na blagajni kluba Boogalo I internet caffeu Skalinska 3.

Na našu e-mail adresu showbizz@novatv.hr napišite koje je ovo po redu gostovanje Dj Murphyja u Zagrebu.  Dvoje čitatelja koji točno odgovore osvojit će po jednu ulaznicu.