Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bubnjar The Rolling Stonesa ne napušta bend, obznanio je glasnogovornik grupe i time opovrgnuo glasine jednog novinarskog izvještaja iz Australije.


Australski portal undercover.com.au proširio je paniku među obožavateljima Stonesa diljem svijeta objavom vijesti da Charile Watts napušta grupu The Rolling Stones. ‘Suprotno od fabricirane priče koju je pokrenuo jedan mali australski portal, Charlie watts ostaje u grupi.’ Izvijestio je Fran Curtis, glasnogovornik The Rolling Stonesa.

Vezani članci Slika nije dostupna Daft Punk, The Beatles i The Rolling Stones Slika nije dostupna Djevojka Ronniea Wooda se bavila eskort pratnjom

Undercover se pozvao na anonimni izvor blizak bendu koji je navodno izjavio da šezdeset osmogodišnji Watts više neće snimati albume i ići na turneje s grupom i da je bilo predviđeno da ga se zamijeni s Charliejem Draytonom, bubnjarem koji je svirao zajedno s Keithom Richardsom na njegovom solo projektu.

>> Rolling Stonesi mogu svirati i na vašoj svadbi!

>> Kako su se drogirali Stonesi

Stonesi su 2005. objavili svoj posljednji studijski album ‘A Bigger Bang’ koji baš i nije ‘jako odjeknuo’ po pitanju prodaje, a posljednja turneja je završila u Londonu u kolovozu 2007. godine. Daljnji planovi grupe nisu poznati.

Charile Watts je inače poznat po povučenom i mirnom životu (osim kad nije pod svjetlima pozornice) i tome da ne voli napuštati svoju suprugu kao ni ergelu arapskih konja koju ima u Devonshireu. Jedan od najpoznatijih rock bubnjara također ne živi rock n’ roll na dekadentni način kako ga konzumira njegov kolega Keith Richards s kojim je u bendu još od 1963. godine.