Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Problematična Britney Spears počela je piti alkohol s 13, izgubila nevinost s 14 godina, počela se drogirati s 15, ako je za vjerovati šokantnoj knjizi koju potpisuje njezina majka.


Majka kaže da je alkohol počela piti nakon što se pridružila Mickey Mouse Clubu. Lynne tvrdi da je 14-godišnja Britney nevinost izgubila sa igračem američkog nogometa, nakon što je napustila show. 

Vezani članci Gljive, ilustracija Kobna zabava: Mladići iz Hrvatske konzumirali čarobne gljive, jedan slučajno zadavio drugoga? Pronađena droga na zagrebačkom i križevačkom području - 4 Palo šest dilera: Kod njih pronađeno više vrsta droga, igle, vaga, oružje, novac...

Nakon napuštanja Mickey Mouse Club, provela je godinu dana u svom rodnom gradu u Kentwood, Louisiana, gdje je i izgubila nevinost u kući svog dečka.

I dok je Britney pokušala ostvariti svoju pop karijeru, Lynn je dopustila svojoj 16-godišnjoj kćeri da spava s Justinom Timberlakeom, unatoč tome što je tvrdila da je djevica.

'Lynn je vjerovala kako su oni zaljubljeni i mislila je da je Justin dobar za nju', rekao je jedan izvor. 

Prvi je put probala drugu s 15 godina kada je otišla u Los Angeles kako bi snimila svoj debitantski album 'Baby One More Time'.

Senzacionalna otkrića samo su dijelić kontroverznih memoara Lynne Spears 'Through the Storm'.

53-godišnja Lynne kaže kako joj je žao što je brigu o kćerinoj karijeri prepustila menadžerima i tako im prepustila da ju promoviraju kao seksualni objekt.

Vjeruje kako je njezino divlje ponašanje u tinejdžerskim godinama uzrok njezinih sadašnjih problema.

Naime 26-godišnja Britney, ove je godine dva puta zadržana na promatranju na psihijatrijskom odjelu.

U knjizi progovara o strašnim iskustvima kada je njezina 16-godišnja Britney uhvaćena s kokainom i marihuanom u privatnom zrakoplovu.

Memoari, koji bi u prodaju trebali biti pušteni 16. rujna, pretpostavlja se da će samo produbiti jaz između majke i kćeri, koje su se udaljile nakon što se raspao brak Britney i Kevina Federlinea 2006. godine.

Federline ima skrbništvo nad njihovo dvoje djece, a skrbništvo nad Britney pripalo je njezinom ocu, dok se problematična pjevačica ne oporavi od svojih psihičkih problema.