Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Problematična Britney Spears počela je piti alkohol s 13, izgubila nevinost s 14 godina, počela se drogirati s 15, ako je za vjerovati šokantnoj knjizi koju potpisuje njezina majka.


Majka kaže da je alkohol počela piti nakon što se pridružila Mickey Mouse Clubu. Lynne tvrdi da je 14-godišnja Britney nevinost izgubila sa igračem američkog nogometa, nakon što je napustila show. 

Vezani članci Slika nije dostupna Trudna sestra Britney Spears Slika nije dostupna Susjeda napala sestre Spears

Nakon napuštanja Mickey Mouse Club, provela je godinu dana u svom rodnom gradu u Kentwood, Louisiana, gdje je i izgubila nevinost u kući svog dečka.

I dok je Britney pokušala ostvariti svoju pop karijeru, Lynn je dopustila svojoj 16-godišnjoj kćeri da spava s Justinom Timberlakeom, unatoč tome što je tvrdila da je djevica.

'Lynn je vjerovala kako su oni zaljubljeni i mislila je da je Justin dobar za nju', rekao je jedan izvor. 

Prvi je put probala drugu s 15 godina kada je otišla u Los Angeles kako bi snimila svoj debitantski album 'Baby One More Time'.

Senzacionalna otkrića samo su dijelić kontroverznih memoara Lynne Spears 'Through the Storm'.

53-godišnja Lynne kaže kako joj je žao što je brigu o kćerinoj karijeri prepustila menadžerima i tako im prepustila da ju promoviraju kao seksualni objekt.

Vjeruje kako je njezino divlje ponašanje u tinejdžerskim godinama uzrok njezinih sadašnjih problema.

Naime 26-godišnja Britney, ove je godine dva puta zadržana na promatranju na psihijatrijskom odjelu.

U knjizi progovara o strašnim iskustvima kada je njezina 16-godišnja Britney uhvaćena s kokainom i marihuanom u privatnom zrakoplovu.

Memoari, koji bi u prodaju trebali biti pušteni 16. rujna, pretpostavlja se da će samo produbiti jaz između majke i kćeri, koje su se udaljile nakon što se raspao brak Britney i Kevina Federlinea 2006. godine.

Federline ima skrbništvo nad njihovo dvoje djece, a skrbništvo nad Britney pripalo je njezinom ocu, dok se problematična pjevačica ne oporavi od svojih psihičkih problema.