Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač je otkrio zašto ga prijatelji zovu Subotar u intervjuu za Extru, te je izjavio da sinu želi usaditi ljudske vrednote kakve je imao njegov otac.


'Moj pokojni otac me naučio puno toga. Sinu ću od njega prenijeti ljudske vrednote. Đorđe je bio ispravna osoba: Živio je od svog rada, oslanjao se isključivo na sebe, bio je čestit. Sve je to usadio u mene i toga se držim', izjavio je za Extru Boris Novković, koji sa suprugom Lucijom podiže dvogodišnjeg sinčića Nou.

Vezani članci Jole i supruga Ana (Foto: Instagram) Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin January Jones (Foto: Profimedia) Godinama skriva oca svog djeteta, no pet je glavnih sumnjivaca, od kojih su neki tada bili oženjeni

Pjevač je u intervjuu za spomenuti časopis otkrio da mu je neko vrijeme na meti bio Jasmin Stavros, kojem je priređivao prave male psine. Jednom prilikom je u lonac srnećeg gulaša gurnuo petardu, tako da je 'eksplodirao' po Stavrosu. Drugom prigodom mu je posipao glavu paprom kihavcem prije izlaska na pozornicu na Splitskom festivalu. Nije objasnio zašto se namjerio na Stavrosa, no preko Extra-e mu je uputio ispriku.

Boris, koji će u travnju objaviti novi album 'Via Ljubav', između ostalog je otkrio da ga prijatelji zovu Subotar, jer je, kako je priznao, sam sebi uveo sustav u kojem mu je preko tjedna sve zabranjeno, a preko vikenda sve dozvoljeno. 'Već godinama imam svoje male korizme' izjavio je naglasivši da preko tjedna ne pije sokove i alkohol, ne jede slatko, a jede samo salatu, meso i voće.

>> Boris Novković otkrio kakva je Veljača suradnica i 'ljubavnica'

>> Zašto Mišo nije došao na koncert u spomen Đorđu Novkoviću?