Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beogradska grupa S.A.R.S. 14. siječnja svojim zvukom ispunit će svaki kutak zagrebačkog Boogaloo Cluba.


Promocija drugog studijskog albuma 'Perspektiva' počet će u 21 sat, a svi znatiželjnici moći će doživjeti fuziju bluesa, folk rocka i reggaea na način S.A.R.S.-a koji je dosad održao tri koncerta u hrvatskoj metropoli.

Vezani članci Mate Bulić sa suprugom Zdenkom i kćerkom Katjom (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Mate Bulić priprema tri koncertna spektakla, a na jedan mu dolazi najstarija obožavateljica sa zanimljivom pričom Vesna Pisarović - 1 Vesna Pisarović otkrila zašto ne govori o braku sa sinom poznatog političara: "Bolje da šutim"

Beogradska grupa svoju je prvu pjesmu 'Buđav lebac' objavila na internetu krajem 2007. godine i munjevitom brzinom stekla popularnost u cijeloj regiji. Glazbeni kritičari kažu kako se radi o sociološkom i kulturološkom fenomenu, jer se 'Buđav lebac' od strane anonimnih izvođača probio do publike bez ikakve financijske i medijske podrške.

Nagrada za najbolju pjesmu i glazbeno otkriće

Do danas je grupa pokazala da im se hit 'Buđav lebac', koji je na Youtubeu sakupio preko 1,3 milijuna klikova' nije 'slučajno omakao'. S.A.R.S. je dobio nagradu za glazbeno otkriće 2008. godine od strane TV Metropolisa, a internet magazin Popboks iste ih je godine proglasio najboljim debitantskim bendom, a 'Buđav lebac' najboljim singlom.

Cijena ulaznice za koncert S.A.R.S.-a u pretprodaji iznosi 50, a na dan događaja iznosit će 70 kn. Možete ju nabaviti u CD Shopu Dancing Beara (Gundulićeva 7), Dirty Old Shopu (Tratinska 22), Transport Footwear dućanima (Importanne Centar i Gajeva 10), klubu Boogaloo, te svim prodajnim mjestim Eventima.