Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već dva tjedna bivši suprug Amy Winehouse, Blake Fileder–Civil je kao niti jedan bivši suprug neke slavne osobe odučio ispričati sve pojednosti iz života s pjevačicom. Nakon saznanja da je Amy jednom kolaborirala od prevelike doze droge i toga da je krala kokain od Kate Moss, na red je došao i seksulani život.


Dvadeset sedmogodišnji Blake je također otkrio kako je ga je pjevačica tjerala da vode ljubav i do čak šest puta na noć. Uz to je otkrio je kako zna kako ga je Amy varala s četvoricom muškaraca dok su bili u braku. 'Mislim znam za četvoricu, jer mi je priznala. Moguće da ih je bilo i više ali o tome ne znam ništa.', rekao je mrtvo hladan Blake, a onda se osvrnuo na njihovu vezu u vrijeme najveće ljubavi.

>>Blake Fielder-Civil traži od Amy 10 milijuna funti

>>Blake Fielder traži milijun funti za šutnju

>>Amy: Blake je bio smeće u krevetu!

>>Amy Winehouse ukrala kokain iz torbice Kate Moss

Vezani članci Slika nije dostupna Amy Winehouse ponovo slobodna Slika nije dostupna Blake Fielder-Civil traži od Amy 10 milijuna funti

'Naša veza je bila predivna, izuzetno intezivna i zaista smo bili jako povezani na psihološkoj razini. Ona je zvijer u krevetu. Moram priznati kako se bolje seksa nego što pjeva i to sam obožavao kod nje.', izjavio je Blake za londonski Metro.