Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Heather Mills, bivša supruga Paula McCartneya opisana je kao brutalni poslodavac. Optužena je od strane bivše radnice koju je prisiljavala na prekovremeni rad, koji joj nije plaćala, a također se pokazala 'uspješna' i u provođenju mobbing.


Dvadeset šestogodišnja Sara Trumbel tuži Heather Mills za spolnu diskriminaciju i nečasni otkaz. Sara navodi kako je u trenutku kad je Mills rodila kćer, supruga Paula McCartneya zaboravila da je i sama u jednom periodu svog života zarađivala kruh kao dadilja.

Vezani članci Slika nije dostupna Učitelja skijanja proslavio razvod Mills-McCartney Slika nije dostupna Paul McCartney i Heather Mills svađaju se preko djeteta

Trumbel je bila angažirana od strane Heather Mills da se brine o kćerki koju je rodila 2004. godine u braku s Paulom McCartneyem, izjavila je tribunalu koji se bavi problemima zaposlenih u južnoj Engleskoj. Djevojka je u to vrijeme čuvala dijete. Za svoj prekovremeni rad nije bila plaćena, a često je radila prekovremeno jer je par zbog različitih obveza često izbivao iz kuće i do kasno u noć.

>> Završena brakorazvodna parnica McCartneyja i Heather Mills, McCartney 'lakši' za 24 milijuna funti

Kad su se Paul i Heather rastali, Sara je postala i ‘rame za plakanje’ bivšoj supruzi najbogatijeg živućeg Beatlea. ‘Heather je bila ljuta na Paula, a ja sam joj, vjerujem, u to vrijeme bila velika podrška’, izjavila je Trumbel.

Razvod je za babysitericu automatski povukao i veći broj obveza i duže zadržavanje u kući svoje poslodavke. U dokumentarnom filmu koji se bavio njenim životom Heather Mills je pak za Saru izjavila kako ju je angažirala jer je divna osoba, a sama Sara je u istom filmu također pohvalila poslodavku. ‘Osjećala sam da nemam izbora i da moram prihvatiti tu ulogu’, objasnila je Trumbel dotičnu situaciju i izjavu i filmu.

Trumble nije zanijekala da je od Heather dobivala i darove, uključujući auto kabriolet i ček od tisuću funti kad joj se rodila kćer, no demantirala je da se bivša poslodavka vratila na posao dok joj je trajao porodiljni dopust (čime se Mills hvalila svojevremeno u medijima).

Dadilja je izjavila kako je nateži udarac dobila kad je Mills na sastanku osoblja pred svima izjavila kako će je degradirati na mjesto čistačice. Prije toga je nije osobno o tome obavijestila, već ju je tim potezom degradirala kao osobu. Trumbel je još dodala da je Heather i više nego sposobna za izricanje laži.