Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Billboard je, kao i svake godine objavio najveće svjetske 'money makerse' glazbene industrije i U2 je uvjerljivo zauzeo prvo mjesto, zaradivši skoro duplo više od drugoplasiranog Brucea Springsteena.


Kako sada stvari stoje, zahvaljujući velikom kapacitetu posebne pozornice od 360 stupnjeva, a kako su imali u potpunosti rasprodanu 360° turneju, U2-u su najvjerojatnije uspjeli odraditi najprofitabilniju turneju u povijesti glazbe. Tako su Bono, Edge, Adam Clayton i Larry Mullen od turneje, prodanih nosača zvuka, suvenira, memorabilija i ostalog zaradili čak 108 milijuna dolara i zasjeli na prvo mjesto Billboardove top liste najvećih glazbenih 'lovatora'.

Bruce Springsteen je sa stalnim živim nastupima, dva izdana studijska albuma i ostalim prihodima uspio zaraditi 58 milijuna dolara i plasirati se na drugo mjesto prestižne liste. Kraljica popa Madonna je zasjela na treće mjesto sa 47 milijuna zarađenih zelenih novčanica, dok je na četvrto mjesto, pripalo AC/DC-u sa 43 zarađena 'milijunčića'.

Vezani članci Lourdes Leon Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju Britney Spears - 5 Svjetska zvijezda slomila se pod teretom slave: Njezine šokantne fotografije iz 2007. tada su obišle svijet

Britney Spears je dopalo peto mjesto sa 38 zaređenih milijuna, koje ne smije ni pipnuti, jer joj sam imetak po odluci suda još uvijek kontrolira otac Jamie. Ostatak 'veselog društva' među glazbenim milijunašima po Billboardu čine Pink (36 milijuna dolara), Jonas Brothers (33 milijuna), Coldplay (27 milijuna), Kenny Chesney (26 milijuna), i Metallica sa 25 zarađenih milijuna.