Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lil Wayne je inače danas izašao iz zatvora, nakon osam mjeseci robije.


Bivši američki predsjednik je ničim izazvan, u intervjuu jednoj radio-postaji, birao riječi govoreći o Lil Wayneu, osuđenom reperu. 'Kći me upoznala s rap i hip-hop muzikom. Uvjerio sam se da je Wayne vrlo pametan i sposoban. Sada iman ovu šansu u životu', izjavio je Bill Clinton.

Vezani članci Slika nije dostupna Bill Clinton preko Josipovića dovodi ulagače u turizam Slika nije dostupna Clinton se prije smrti želi popeti na Kilimandžaro

Lil Wayne je u zatvoru završio zbog posjedovanja droge i oružja, a trenutačno boravi u samici jer je u ćeliju prokrijumčario MP3-player. Danas je pušten, poslije osam mjeseci robije.

No, predsjednička pohvala osuđenom glazbeniku ima i drugu stranu. Barem ako se pita brojne teoretičare urota. Lil Waynea se, naime, svrstava uz bok Kanye Westu i Jay-Z-ju, glazbenicima za koje se smatra da su pijuni u rukama Iluminata, elite koja vlada, ili barem pokušava zavladati svijetom. Za to se, kažu zagovornici ovakvih teorija, mogu naći mnogobrojni dokazi u videospotovima, intervjuima, tetovažama i ponašanju navedenih, ali i mnogih drugih glazbenih zvijezda. Bill Clinton naravno, po defaultu, kao bivši predsjednik SAD-a pripada tajnoj eliti.

>> Pjevač Lil Wayne ide u zatvor

Je li, dakle, Lil Wayne 'inteligentan i sposoban' po iluminatskoj liniji ili Clinton zaista vjeruje da se u njemu krije skriveni potencijal, procijenite sami...