Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kanye West je toliko uprskao stvar na dodjeli MTV video nagrada da se Anti-Kanye klubu pridružio i sam američki predsjednik, nazvavši ga za ‘jackassom’, ili u slobodnom prijevodu ‘seronjom’.


Američki predsjednik je to naravno izjavio ‘off the record’ novinaru Terryju Moranu koji nije mogao izdržati to ne podijeliti sa svima te je objavio taj dio razgovora na Twitteru. ‘Predsjednik Obama nazvao je Kanye Westa seronjom zbog ispada na VMA-a pošto je Taylor Swift osvojila nagradu. To ja nazivam ‘predsjedničkim’!’ napisao je Moran u svojem postu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Želi luksuzno i raskošno vjenčanje, ali neće biti sladunjavo!' Slika nije dostupna Za krevete dali preko 6 milijuna kuna: 'Neće izlaziti iz spavaće sobe!'

>> Green Day, Lady Gaga i Beyonce zvijezde VMA-a

>> Kanye West se ispričao zbog skandala na MTV nagradama

Neugodnost koju je West priredio prije dvije večeri mladoj country pjevačici Taylor Swift i R&B divi Beyonce odjeknula je kao bomba, a Pink i Katy Perry su bile među prvima koje su ga osudile za bezobrazno ponašanje na bini i omalovažavanja cijele svečanosti.

U međuvremenu je Kanye West uputio i drugu ispriku MTV-iju, izvlačeći se na stresno stanje u kojem se nalazi od smrti svoje voljene majke Donde (koja je usput rečeno umrla početkom studenog 2007. godine uslijed zdravstvenih komplikacija koje su nastale uzrokovane plastičnim operacijama).

Sinoć je gostovao i kod Jaya Lenoa te je obećao da će uzeti dosta slobodnog vremena kako bi analizirao svoje postupke i kako bi postao bolja osoba. West se također kod Lenoa po prvi put ispričao i Taylor Swift.