Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lesi se vratio kući, tako bismo mogli nazvati povratak Ante Gotovca u vilu na Srebrnjaku iz koje je bio deložiran.


Tko bi gori, sad je doli. No, u slučaju Ante Gotovac čini se više vrijedi ova: 'Tko bi doli, sad je gori.' Kažu da mačka ima devet života, a mi se pitamo koliko ih onda ima showman Ante. Zadnje što se sjećamo jest da je krpao kraj s krajem, vozio se cipelcugom na poderanim đonovima i prao se na benzinskoj postaji mini whoshem. Njegova vila na Srebrnjaku, sjećate se, završila je na dražbi. Kako je svojevremeno pred našim kamerama kopao i po kantama za smeće, vjerujemo da ćete se iznenaditi gdje je kontroverznog poduzetnika pronašla novinarka InMagazina.

Lesi se vratio kući

Vezani članci Žena u Japanu, ilustracija Vladajuća stranka želi više žena na sastancima, ali ako ne govore: "Svoja mišljenja mogu predati tajništvu" Nina Popović, Zoran Milanović, Sanja Sarnavka, Rada Borić, i Renata Ivanović Pljušte reakcije na Milanovićevu izjavu o žrtvama seksualnog nasilja: ''Predsjedniče, sram vas bilo!"

U luksuznoj kući na Srebrnjaku, iz koje je svojedobno deložiran radi neplaćanja kredita opet stanuje Ante, ni manje ni više već u društvu zaštitara i kućne pomoćnice. Odakle mu je kapnula nemala svota love kojom je uspio podmiriti dugove i vratiti prijašnji stil života nije želio otkriti. Samo je nestašno kazao: 'Ja sam oduvijek govorio da nisam David Copperfield da bi sve nestalo preko noći. Ovo je moj dom, meni je tu najljepše i to je to.' Da je dobro raspoložen, Ante je potvrdio i time što je u zanimljivom kaputu, nalik na tepih čupavac čak i zapjevao: 'Sve je isto samo nekog nema, opet kuću otkupio…' To 'nekog' očito se odnosilo na njegovu bivšu Simonu Šajn. Kontroverzni poduzetnik koji je naglasio da žene k njemu uvijek dolaze kao vampiri poslije ponoći, nije mogao sakriti ni činjenicu da je Simona boravila nedavno kod njega u posjeti. Pogledajte video prilog InMagazina.

>> Ante Gotovac ušao u studio i ... pripremite se... snimio prvi singl!

>> Simona Šajn otkriva svoju istinu o prostituciji

>> Ante o Simoni: Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen