Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica se na scenu pokušpava vratiti ne samo novim, trećim po redu studijskim albumom, već i novim izgledom.


Pjevačica Amy Winehouse vraća se, ili se pokušava vratiti u velikom stilu na scenu najavivši novi album početkom 2010. godine, ali i novim izgledom. Kako bi na popravila ispijeni izgled kojeg se zbog konzumacije droga već godinama ne može riješiti, odlučila je povećati grudi. Ali, od snifanja i pušenje koječega opojnog i dalje ne odustaje.

Vezani članci Mario Banožić Banožić potvrdio da su još tri vojnika pozitivna na droge: "Naravno da svi vojnici nose svoje probleme..." Zabava u krevetu Poslale tople pozdrave iz kreveta i oraspoložile ljude iz cijelog svijeta

Nove grudi platila je nevjerojatnih 35 tisuća funti, a za estetski zahvat odlučila se u londonskoj klinici Harley Street. Njezin glasnogovornik nije želio previše govoriti o zahvatu, čak niti potvrditi da se radi o povećanju grudiju (kao da je to velika tajna koju nitko neće otkriti), već je samo nadodao kako se radi o 'rutinskoj operaciji'.

280 tisuća kuna?

No, zanimljiva je cijena koju je Amy platila, budući da se prosječne cijene povećanja grudiju u Europi kreću oko tri tisuće eura (u Hrvatskoj je prosječna cijena povećanja tri i pol tisuće eura, odnosno oko 25 tisuća kuna), tako da nije sasvim jasno što je Amy platila urnebesnih 35 tisuća funti što je oko 280 tisuća kuna.

>> Amy Winehouse potrošila 9 milijuna funti na partijanje

>> I to smo dočekali: Amy Winehouse izdaje novi album

'Izgleda fantastično, kao nova žena. Amy nam je rekla da želi novi look, što će biti dio njezinog novog početka i velikog povratka na scenu. Mislili smo da neće ispasti tako kako na kraju izgleda. Nakon operacije smo je vidjeli kako s tim ogromnim sisama na mršavom tijelu skače po sobi što je bilo baš zabavno', rekao je izvor britanskim medijima.

Novci se lakše potroše nego što se zarade

Amy Winehouse je po povratku s Kariba u London, gdje se osam mjeseci liječila od droga i pokušavala nekako 'dobiti' u glavi, ponovno nadrogirala i pala u nesvijest. U posljednjih godinu dana uživo je nastupila samo tri puta, a ostatak vremena tulumarila i trošila na opijate, zbog čega joj je na računu od deset preostalo milijun dolara.

Troškovi su se povećali, pa je Amy očigledno odlučila podebljati novčanik, baciti se na uređenje izgleda i izdanje novog albuma. Još uvijek se nigdje ne spominje njezina eventualna turneja kao niti koncerti.