Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uslijed božićnih blagdana pjevačica Amy Winehouse kolabirala je od iscrpljenosti.


Liječnik joj je rekao da nekoliko narednih dana mora provesti u krevetu odmarajući se od tuluma koje je priređivala u svojem domu u londonskom Barnetu. Uzrok nesvjestici je nedavno preboljena infekcija u prsima koju je pak uzrokovao stres, kazao je liječnik.

Vezani članci Božić u djetinjstvu Prisjetili se omiljenog Božića i podijelili dirljive fotografije, imate li i vi slične uspomene? Božićni albumi (Foto: Twitter) Naslovnice božićnih albuma mogu biti pomalo jezive, uvjerite se sami

'Rečeno joj je da se smiri i u potpunosti oporavi prije nego ustane iz kreveta. U zadnje vrijeme se stalno osjeća bolesnom, pogotovo nakon nedavnih događaja', rekao je izvor Daily Mailu koji potvrđuje da ovoga puta kolabiranje nema veze s drogiranjem ili alkoholiziranjem.

Više ne petlja s drogama?!

'Amy čini sve kako bi se mogla u potpunosti posvetiti glazbi te više ne petlja s drogama. Nove pjesme su predivne, ali će ih dovršiti po ozdravljenju. Iako nije navela nikakve posebne novogodišnje odluke, Amy si u narednoj godini želi još više pjesama i svo vrijeme posvetiti glazbi'.

>> Amy udarila koljenom u jaja intendanta kazališta