Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon toliko zavrzlama i priča o razvodu, saga je završena. Naime, u srijedu je kontroverzna pjevačica Amy, koja je u bolnici već punih deset dana, ipak popustila pred naletima emocija i strasti svoga supruga Blakea Civila.


Izvori bliski paru kažu kako je u srijedu Amy dopustila svome suprugu da ostane u bolnici i legne kraj nje, kako bi zadnju noć njegove slobode proveli zajedno prije nego što se vrati u zatvor, prenosi The Sun. 

Vezani članci Slika nije dostupna Amy Winehouse ponovo slobodna Slika nije dostupna Blake Fielder-Civil traži od Amy 10 milijuna funti

U utorak je Blake ponovno bio podvrgnut testiranjima na drogu koja su pokazala da je pozitivan. Kako je njegova sloboda uvjetovana rješavanjem ovisnosti, na kraju uvjet ipak nije ispunio. Ponovno se mora vratiti u zatvor, na odsluženje dvogodišnje kazne. 

Svjestan kako nema drugog izlaza, već da se pomiri s činjenicom da mora odslužiti zatvorsku kaznu, otišao je u posjet supruzi, kako bi se na dostojanstven način oprostio od nje. Iako je ona pokazivala svojevrstan bunt prema nastaloj situaciji, uspio ju je natjerati da mu ipak za početak dopusti jedan sat nasamo s njom, prenosi The Sun. 

Priča se kako joj je rekao da izgleda nevjerojatno seksi, na što se ona slomila i jednostavno mu više nije mogla reći 'ne'!
'Bilo je očito na što oboje ciljaju', tvrdi izvor. 

Nakon noći provedene sa suprugom, Fielder – Civil mirno je napustio centar Londona i predao se u ruke policiji u Shoreditchu u istočnom Londonu.