Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Adrijana Budimir dokazala je da je bila djevojka Toše Proeskog. Poznata makedoska rukometašica nije podigla tužbu kako bi dobila novac, već kako bi dokazala da je njihova veza bila ozbiljna. Izgleda da Tošina menadžerica Ljiljana Petović ipak nije govorila istinu o Adrijani.


Adrijana Budimir dobila je spor i 5000 eura odštete od Ljiljane Petrović koja je tvrdila da Toše Proeski nije bio s u ljubavnoj vezi s Adrijanom. Zanimljiv slučaj, možda i jedinstven bacio je sumnju na obje strane. Ipak Adrijana je dobila spor i danas više nitko ne dvoji kada je njezina nevinost u pitanju. Nije željela novac, ali nije ni dopustila da joj laž uništi život.

Vezani članci Emisija 'Život priča priče' ispunjava neostvarene želje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Kad život okrene priču i djeca svojim roditeljima ostvare nešto što se gotovo nisu usudili izgovoriti Slika nije dostupna Od ove godine poslodavce se može prijaviti za neisplatu plaća!

Ljiljana Petrović i njezin odvjetnik Dančo Nikolovski nisu htjeli davati izjave. Ona je tek kazala kako se zbog Toše odrekla posla i kako je to dovoljan dokaz koliko joj Toše znači. Odvjetnik pak tvrdi da je sve političko pitanje te da je uložena žalba.

Ovaj slučaj mogao bi se nazvati i jednim od najbizarnijih. Uistinu je rijetkost da netko ima namjeru nešto dokazati zbog sebe i nečijih roditelja, a ne zbog interesa kao što je novac ili imovina.

'Anđele moj, volim te... Anđele, nedostaješ mi, princezo moja...', navodno su riječi kojima je Toše posljednji put pozdravio svoju Adrijanu.