Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zvijezda predstojećeg mjuzikla 'Za dobra stara vremena' i službeno je ušla u povijest hrvatskog glumišta.


Zrinka Cvitešić i službeno je ušla je u povijest hrvatskog glumišta. Mlada glumica uvrštena je na popis od deset najboljih europskih glumaca koji su ušli u program Shooting Stars 2010.

Vezani članci Slika nije dostupna Jasmin Stavros na tretmanu 'drakuloterapije'! Slika nije dostupna 'Huljići su mi rekli: Sad ćemo napraviti novog Jolu!'

Program Shooting stars za cilj ima predstavljanje novih europskih glumačkih talenata svjetskim filmskim profesionalcima na čuvenom Berlinskom filmskom festivalu.

'Mislim da je super da je bilo tko iz Hrvatske nešto tako uspio. Mislim da je to super za budućnost hrvatskog glumišta, svejedno ja ili netko drugi' rekla je Zrinka za IN magazin.

Kolege s kojima radi na mjuziklu Za dobra stara vremena ne sumnjaju da Zrinki predstoji velika internacionalna karijera. 'Zrinka je veliki talent, velika radnica, voli radit, voli ovaj posao i zapravo bi bilo veliko iznenađenje da ne napravi karijeru u Europi i van Europe', rekao je Mario Kovač, redatelj mjuzikla 'Za dobra stara vremena'.

U 'bloku aktualnosti' IN magazina provjerite je li Dolores Lambaša ipak diplomirala, koji je rukometaš dobio dijete, kakve su šanse Ivani Vasilj na izboru za Miss svijeta te što vas sve očekuje na aktualnoj turneji Dražena Zečića.