Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nova TV i dalje traži supertalente! Audicije su tek počele i još uvijek stignete pokazati što znate i umijete.


Supertalent Nove TV u obilasku je lijepe naše. Zadatak: razotkriti još neotkrivene bisere ali i biserkoviće. Upravo s ciljem filtracije zlata od pijeska, supertalentirana karavana proteklog se vikenda usidrila u Rijeci.

'Kao i prošle godine žiri će biti kombinacija blagosti i strogoće. A možda i grubosti neki put', rekao nam je član žirija Dubravko Merlić. Bi li Dubravko bio grub i prema tajnom talentu Nine Badrić, ostat će misterija. Iako nam se pohvalila kako će otvorit show.

Vezani članci Slika nije dostupna Iako najstroži, Dubravko Merlić nije krio oduševljenje Slika nije dostupna Supertalent: Debeli orijentalni plesači nasmijali do suza

>> Enisu Bešlagiću zatitrala brada: Poželio sam opet biti mali!

>> Tršćanka izvedbom Jacksonove pjesme žiri bacila na koljena

Čvrsto zavaljen u svojim stolicama žiri ipak nije ostao dugo. Ninu, Dubravka, Enisa ali i cijelu publiku na noge je digao Anes Halili, DJ koji je s 12 godina ostao potpuno slijep. Otkada je upoznao Ileanu, kaže, sve je lako. Riječanka Lara Krizmanić Avu Karabatić, Sevku, Josipu Lisac i ostale redom karizmatične hrvatice, skida do najsitnijih detalja.

Iako je Dubravko u svom stilu bez ikakvog susprezanja stisnuo X, Nina i Enis, pustili su Laru u slijedeću fazu natjecanja. Nina je u Lari prepoznala potencijal i to je presudilo. Ako nema talenta, koliko god kandidati bili simpatični, nema ni prolaska. Koga će zajedničke ocjene našeg i vašeg neustrašivog suda dovesti do emisija u živo a nakon toga i do finala, tek ćemo saznati. Možda to budete upravo vi. Više u prilogu IN magazina!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju