Četrdesettrogodišnji Will Ferrell, američki komičar, glumac i pisac, nominiran u kategorijama najboljih i najgorih glumaca, najpreplaćeniji je glumac u Hollywoodu, piše Forbes.


Prema analizi časopisa Forbes, Ferrellovi filmovi u proteklih pet godina za svaki uloženi dolar zaradili su tek 3,35 dolara. Najisplativija zvijezda je mladi Shia LaBeouf, čiji su filmski hitovi za svaki uloženi zaradili 81 dolar. Eddie Murphy nalazi se na drugom mjestu neslavne liste preplaćenih. Njegovi filmovi za uloženi dolar zaradili su 4,45 dolara, dok je tu još jedan holivudski velikan, Denzel Washington, sa 5,1 dolar zarađenim po jednom uloženom.

Vezani članci Kylie Jenner Najslavnija reality obitelj pred najvećom krizom: Mladoj Kylie prijeti boravak iza rešetaka, vladaju bijes i panika? Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Plavuša bujnih oblina drugu godinu za redom proglašena najplaćenijom glumicom svijeta

Seth Rogen i Tom Cruise ne zaostaju puno za kolegama, a u top 10 su i Drew Barrymore, kao jedina žena, te Matt Damon, Vince Vaughn, Adam Sandler i Jim Carrey. Forbes je listu kreirao uspoređujući zaradu filmova na box officeu sa zaradom glumaca koji su tumačili uloge u njima. Ferrell, poznat i kao zvijezda showa 'Saturday Night Live', zarađuje u prosjeku 15 milijuna dolara po filmu, a njegov posljednji film 'Land of the Lost', u koji je uloženo sto milijuna dolara na kinoblagajnama zaradio je tek 69 milijuna.

>> Top 10 celebova koji su umrli pa naglo oživjeli