U kinu Europa održana je premijera filma 'Kenjac', djelo redatelja Antonija Nuića kojeg je za ovaj film nagradila i publika i kritika.


Na ovogodišnjem Pulskom festivalu žiri je Zlatnom Arenom nagradio Antonija Nuića za najbolji scenarij, Mirka Pivčevića za kameru i Srđana Gulića Gula za glazbu. Publika je film ocjenila s prosječnom ocjenom 4.31, dok je kritika upravo ovaj film izabrala za najboljeg na Festivalu te mu dodijelila nagradu Oktavijan.

>> Nebojša Glogovac: Čuvajte se toga da vas odgaja turbo folk'

Vezani članci Omikron, ilustracija Europska agencija: "Omikron bi mogao izazvati više od polovice svih infekcija u Europi" Slika nije dostupna 'Čuvajte se toga da vas odgaja turbo folk'

Sve nabrojano razlog je zbog kojeg se na premijeri okupila cijela svita glumaca, redatelja i ljubitelja filmske umjetnosti. Među njima je bio i Nebojša Glogovac, jedan od najcjenjenijih srpskih glumaca koji u 'Kenjcu' uz Natašu Janjić tumači glavnu ulogu.

Pogoršanje odnosa Nuić - Janjić

Glavna protagonistica filma 'Kenjac', dakle Nataša Janjić, nije se pojavila na premijeri filma u Zagrebu. Nagađa se da je razlog sljedeći - redatelj Antonio Nuić i glumica Nataša Janjić bili su u ljubavnoj vezi sve dok se nije umješao oženjeni Joško Lokas s kojim je Nataša prevarila Antonija, iako to nikada nije priznala. Nakon prekida, čisto poslovno, Nataša se pojavila na Pulskom festivalu kao i na Sarajevskom filmskom festivalu, međutim, cijela filmska ekipa ju je izbjegavala. Štoviše, čak nije bila pozvana na zajednički ručak koji je organizirao producent filma Boris T. Matić.

Prema tome što se Nataša nije pojavila na zagrebačkoj premijeri daje se naslutiti kako se njihov odnos dodatno pogoršao, a Nataša si nije željela priuštiti još jedno hladno ignoriranje za večeru.  Pa je tako zagrebačka premijera zbog privatnih razloga ostala bez glavne glumice.

Film 'Kenjac' traje 90 minuta, scenarij i režiju potpisuje Antonio Nuić, a producent je Boris T. Matić.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju