Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako se u četvrtak mora javiti na odsluženje trogodišnje zatvorske kazne zato što je izbjegavao plaćati porez, slavni američki glumac Wesley Snipes i dalje se nada da će to izbjeći.


U razgovoru s Larryjem Kingom na CNN-u u utorak navečer Wesley Snipes je rekao da je njegov odvjetnik predao žalbu američkome Vrhovnom sudu kojom se 'zbog nepravilnosti u procesu' traži revizija njegova slučaja. 'Svatko bi bio nervozan kad mu je sloboda u pitanju. Trenutačno sam više uznemiren i razočaran što u mom slučaju sustav ne funkcionira', rekao je Snipes, dodajući da se još moli i nada čudu.

>> Wesley Snipes ipak ide u zatvor na tri godine

Vezani članci Slika nije dostupna Wesley Snipes ipak ide u zatvor na tri godine Slika nije dostupna Inauguracija - najvažnija tema Sundancea, osim za Snipesa

Snipes je na sudu na Floridi 2008. osuđen na tri godine zatvora zbog neplaćanja poreza. Pošto su mu u toj saveznoj državi odbijene sve žalbe i zahtjev za novo suđenje, Snipes se do četvrtka u podne mora javiti na odsluženje zatvorske kazne u blizini Lewis Runa, mjesta u Pennsylvaniji. (Hina)