Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši američki predsjednik Bill Clinton sljedeće subote udaje kći jedinicu.


Za vjenčanje desetljeća, kako ga američki mediji nazivaju, ponosni roditelji izdvojit će pozamašnu svotu - čak dva milijuna dolara. Detalji o najvažnijem danu Chelsea Clinton strogo se čuvaju, ipak neke su informacije procurile u javnost. Bivši predsjednik i aktualna državna tajnica Hillary Clinton dali su sve od sebe da njihova jedinica ima savršeno vjenčanje. Uložili su dva milijuna dolara, unajmili raskošno imanje Astor Court nedaleko od New Yorka.

Vezani članci Slika nije dostupna Clinton: U sirijsku oporbu uključiti i borce Slika nije dostupna U knjizi vrijednoj 12 milijuna dolara ispričat će sve pikantne detalje!

Tridesetogodišnja Chelsea udaje se za svog dugodišnjeg dečka Marka Mezvinskyog. Nagađa se da vjenčanica u kojoj će izreći sudbonosno 'DA' dolazi iz radionice Vere Wang ili Oskara de la Rente. Svoju miljenicu tradicionalno će do oltara dopratiti otac. Bill Clinton priznao je da je za tu prigodu smršavio kako bi izgledao što elegantnije.

Iako nije plave krvi, amerikanci Chelseu Clinton zbog činjenice da je odrasla u Bijeloj kući smatraju svojom princezom. Pa ih tako zanima sve, a ponajviše popis gostiju. Nagađa se da će se među 400 uzvanika pojaviti sva američka krema: Obama, Oprah, Spielberg, Barbra Streisand...

>> Zbog predbračnog ugovora otkazano vjenčanje Simona Cowella

Američki mediji pišu kako informacije o vjenčanju, poput točne lokacije i ostalih detalja, nemaju čak ni uzvanici. Kako bi sve proteklo bez incidenata, pobrinut će se zaštitari za koje je izdvojeno 30 tisuća dolara.