Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema pisanju nekih medija, glumac Goran Višnjić je preko odvjetnika poručio Mireli Rupić da ne želi da njihovo dijete iskorištava za vlastitu promociju.


Ovo nije prvi put da šibenski glumac s holivudskom adresom opominje Mirelu Rupić zbog preeksponiranosti njihove kćeri Lane u medijima.

Vezani članci Slika nije dostupna Novi Facebook status: Mirela Rupić ponovno ljubi! Slika nije dostupna Mirela Rupić želi napiti Višnjića da joj napravi još jedno dijete

Na ovo novo upozorenje odlučio se, kako se tvrdi, nakon što je Rupić objavila svijetu da je dvogodišnju kćer upisala u jednu britansku modnu agenciju. Višnjić je ovoga puta, navodno, zaprijetio i da će se obratiti socijalnoj službi.

Podsjetimo, nakon što je Mirela Rupić preko Fecebooka objavila da joj je kći postala ponosna članica modne agencije Models Direct, na vidjelo su isplivali mnogi mutni poslovi koji se vežu uz tu modnu trtku.

>> Mirela Rupić: 'Višnjić nije inzistirao na kondomu'

Naime, mnogi roditelji čija su mala djeca bila član agencije Models Direct, svjedočili su da se vjerojatno radi o lažnoj tvrtki, koja na prevaru uzima novac od svojih mušterija.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju