Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Model Brooklyn Decker pojavila se jučer na Manhattanu na prezentaciji s nestrpljenjem očekivanog 47. izdanja Sports Illustrateda posvećenog kupaćim kostimima, čiju naslovnicu krasi ove godine.


'Bila sam šokirana. Kada sam doznala da ću biti na naslovnici ovogodišnjeg izdanja Sports Illustrateda posvećenog kupaćim kostimima, imala sam osjećaj kao da se nalazim usred nekog ludog tornada, kao da sam doslovno u oku tornada. Sve oko mene se okretalo milijun milja na sat, bio je to nevjerojatan osjećaj. Još uvijek se pokušavan naviknuti na ideju da sam baš ja na naslovnici. Tek sam jučer doznala da ću biti na naslovnici pa sam još uvijek pod dojmom.', izjavila je na crvenom tepihu na Manhattanu 22-godišnja Brooklyn Decker na proslavi prestižnog 47. izdanja Sports Illustrateda.

Vezani članci Pokazale grudi Pokazale muškarcima gole grudi, a njihove reakcije govore tisuću riječi Slika nije dostupna Prelijepa, gola i izložena u izlogu

Sports Illustrated je oduvijek osiguravao prestiž onim modelima koji su se pojavljivali na naslovnici, tako da se Decker pridružila nekim od najpoznatijih svjetskih super modela koji su kroz godine krasile prestižnu naslovnicu, poput Kathy Ireland, Elle MacPherson, Tyre Banks i Heidi Klum, da spomenemo samo neke.

>> FOTO: Bar Refaeli nikad izazovnija!

Uz Brooklyn, na crvenom tepihu proslave 47. izdanje Sports Illustrateda na Manhattanu našle su se i osatali modeli koji su ukrasili s nestrpljenjem očekivano izdanje posvećenog kupaćim kostimima: Anne V, Bar Refaeli, Christine Teigen, Cintia Dicker, Damaris Lewis, Daniella Sarahyba, Dominique Piek, Esti Ginsburg, Genevieve Morton, Hilary Rhoda, Irina Shayk, Jessica Gomes, Jessica White, Julie Henderson, Julie Ordon, Sonia Dara i Zoe Duchesne, između ostalih.

Napomenimo da se u izdanju pojavljuje i Abbey Clancy, zaručnica nogometaša Petera Croucha, koja je slikana u potpunosti gola, a strateški dijelovi tijela su joj bili prekriveni samo s malo boje.