Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što se u prosincu prošle godine razvela od supruga Stojana Pakića s kojim je živjela u Beču, pjevačica Feminema Pamela Ramljak zapala je u depresiju i smršavjela. No, samo dva mjeseca nakon što se i službeno razvela plavokosu Feminemku pogodila je Amorova strelica.


Pjevačica Pamela Ramljak odnedavno je u vezi s Mladenom Salajsterom, 30 - godišnjim ekonomsitom kojeg je upoznala u zagrebačkom klubu Sax.

Pamelu je njezin novi dečko navodno očarao smislom za humor i širokim pogledima na svijet. Nakon samo dva mjeseca veze, Mladen je pjevačicu upoznao sa svojim roditeljima. Par je po prvi put zajedno fotografiran kad su odlazili na rođendansku proslavu Mladenova malog nećaka.

Vezani članci Martina Dalić (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Objavljeni iskazi Martine Dalić USKOK-u: Evo tko je sve znao za grupu Borg i odakle su dolazile informacije Furio Radin (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) "Svaki tjedan imamo jednu aferu i nekoga bismo smijenili, i nakon toga ne znamo što ćemo dalje"

Tko je novi dečko Ane Ugarković, za koga se zaručila Milica Majstorović i s kim Bregović vara suprugu, saznajte u prilogu IN magazina.

>> Bregović u vezi s 35 godina mlađom studenticom?