Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajlanđanka Nantita Khumpiramon šokirala je svijet nakon što se pojavila u showu "Tajland traži talente". Transeksualka je otpjevala pjesmu s dva različita glasa i oduševila publiku, a žiri ostavila bez teksta.


Zanimljivo je da Khumpiramon može sama sa sobom otpjevati duet pošto ima dva potpuno različita glasa. Upravo takav ‘duet’ izvela je na showu ‘Tajland traži talente’ te pjesmom ‘Unlovable’ grupe Mild šokirala, ali i oduševila publiku. Ubrzo je postala senzacija i glavna tema na forumima i internetu. O Tajlanđanki s dva glasa bruji cijeli svijet, a njen video je postao pravi hit na YouTubeu.

Vezani članci Tajne Instagrama - 11 Pokazao kako stvara prekrasne fotografije i oduševio ljude svojim talentom Kreativne ideje - 18 Vrlo zbunjujuće objave: Njihove ideje su potpuni šund, ali izvedba je genijalna

"Na početku sam mislio da si transeksualac, a kada si počela pjevati odbacio sam tu ideju. A kad sam čuo kako pjevaš muškim glasom shvatio sam da sam trebao vjerovati svojoj intuiciji", kazao je tajlandski glumac Nirut Sirijanya, koji je član žirija.

‘Otac me nikada nije prihvaćao onakvom kakva jesam. Jednom me je i pretukao zbog toga. No, sada mu želim reći da ga volim’, rekla je dvadesetsedmogodišnja Khumpiramon tokom showa.

Nantita Khumpiramon u showu 'Tajland traži talente'