Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Hong Kongu održana je premijera filma '14 Blades' za kojeg kritičari i filmofili nagađaju kako će među ljubiteljima azijske filmografije biti pravi hit.


Na premijeru su među ostalima došli redatelj Daniel Lee i glavni glumci Donnie Yen, Kate Tsui i Wu Chun koji je kineska pop senzacija iz boy benda Fahrenheit, ali se odlučio okušati u glumačkim vodama.

'Teško je biti akcijski glumac'

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Možete li vući 4 zrakoplova istodobno? Slika nije dostupna VIDEO: U spremniku punom leda ostao sat i 50 minuta

'Donnie će se pobrinuti za nas, mi smo novi u glumačkom svijetu i on nam pomaže da se osjećamo bolje u svojoj nesigurnosti. I dao nam je mnogobrojne savjete, naime, uspjeli smo naučiti svoje lekcije samim time što smo u njegovoj blizini', rekao je mladi hongkonški glumac Wu Chun koji je nakon toga s Qi Yu-wuom, Kate Tsui i Donniem Yenom zapalio prskalice u znak svečane premijere. Tada je Donnie Yen na ploču povrh kazališnog ulaza postavio logo filma.

'Akcija, ratna umjetnost je samo dio komercijalnog filma. Jako je komplicirano i teško biti dobar akcijski glumac. Drama nije lagana, ali ako ništa drugo barem ne morate raditi tako naporno', rekao je Donnie Yen na kojeg se nadovezala lijepa Kate Tsui:

'Jako sam zadovoljna kako je film naposljetku ispao. Redatelj je učinio odlične poteze i cijeli film je prožet sjajnim efektima. U cijelom filmu mi se najviše sviđa akcija, što je tek moja proba u takvim filmovima. U glumačkoj karijeri bih se voljela okušati u raznim ulogama'.

Šuškanja kineskih medija

Glavna glumica u filmu Vickie Zhao nije došla na premijeru 'zbog privatnih razloga', kako je objasnila produkcijska kuća. Tamošnji mediji nagađaju kako je glavni razlog njezina trudnoća, a prvo dijete bi na svijet navodno trebala donijeti za koji mjesec u Singapuru.