Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Treća dojka, zvijeze ugravirane u čelo, novčanik od vlastite kože... ima li ljudskoj mašti kraja?


Silikoni u grudima, korekcija nosa, liposukcija... niti jedan od uobičajenih estetskih zahvata nije zanimao djevojku iz Milana koja je kirurgu Siniši Glumičiću na vrata došla s fotografijom djevojke s tri dojke i zamolila ga da joj između njezine dvije postojeće zašije treću. Naime, ona kao striptizeta smatrala je da bi s trećom dojkom bila jedinstvena, međutim, Siniši nije palo napamet uslišiti njezine želje.

Novčanik od vlastite kože

Vezani članci Slika nije dostupna Skandal u Zaboku: 40-ero djece operirali na nepostojećem odjelu Slika nije dostupna VIDEO: Uspjeh hrvatske estetske medicine

'Broj jedan, anatomski to ne stoji, znači vi kad biste to željeli raditi nemate bradavicu u sredini. Ona je rekla okej, istetovirajte mi bradavicu. Znači, ona se stvarno informirala', rekao je Siniša i rekao kako nikad nikome ne bi napravio takav zahvat.

Ali nije Siniša jedini naš kirurg kojemu su muškarci i žene dolazili s bizarnim zahtjevima. Jedan pacijent je želio da mu se napravi zmijski jezik, što je tehnički moguće izvesti, ali je i to kirurg odbio. Jedna djevojka je željela dvije zlatne zvijezde ugrađene u čelo, a jedna se dosjetila da želi novčanik od vlastite kože.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju