Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jack Bauer, televizijski lik iz serije '24' kojeg utjelovljuje glumac Kiefer Sutherland, premlatio je, nožem prijetio i ispitivao Djeda Mraza.


Razlog njegovom brutalno nasilnom ponašanju je saznanje kako je ove godine završio na 'crnoj listi' onih koji neće dobiti poklon pod bor te Djedici prijetio pod sumnjom da je terorist.

Vezani članci Zagreb - Promjena vremena Iz DHMZ-a poslali upozorenje: Stiže nova velika promjena vremena sa snijegom, tučom i jakim vjetrom Nizozemska policija, ilustracija Policija objavila: Dojava o podmetnutoj bombi u nizozemskom parlamentu bila je lažna

No, činjenica je sljedeća, što je naglasio i premlaćeni krvavi Djedica - dugobradi imigrant koji svijetom putuje bez putovnice. Cijelu godinu proveo je planirajući akciju u kojoj će u jednoj večeri moći letjeti bez zrakoplovne karte i dostavljati 'pakete'.

Opasni Jack Bauer! Bewareeeeee!!

Ako to uvrstite u kontekst serije '24', Mraz svakako djeluje kao prijetnja nacionalnoj sigurnosti. I jedini čovjek koji ga u terorističkom činu može spriječiti je svemogući opasni Jack Bauer!

Video je nastao kao božićna čestitka na internetskoj stranici Rebel Christmas Card 2009.