Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Mustafa Nadarević posjetio je svoju najmlađu obožavateljicu.


Sedmogodošnja Lena Novak - Đura svojom je iskrenošću i dobrotom pokrenula lavinu ljubavi. Prva od njezine dvije božićne želje bila je ozdravljenje njezina bolesnog bratića Lovre. Druga želja, da upozna Mustafu Nadarevića, odnosno Izeta iz omiljene joj televizijske serije 'Lud, zbunjen, normalan', ispunjena joj je zbog njezine nesebičnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Izet u panici: Boji se da ga žele ubiti kako bi mu uzeli stan Slika nije dostupna 'Lud, zbunjen, normalan': Izet presretan, dobio praunuka Džemicu

Susret ushićene Lene i njezine omiljene televizijske zvijezde Izeta Fazlinovića, zapravo glumca Mustafe Nadarevića, okupljenima je izmamio suze na oči. Istog je trena svima bilo jasno da je ovo početak jednog velikog prijateljstva.

Mustafa je u Mačkovce, mjestašce pored Čakovca, doputovao kako bi ispunio Leninu božićnu želju. Koliko je zaljubljena u popularnu humorističnu seriju Nove TV 'Lud, zbunjen, normalan', koju nikada ne propušta, Lena je dokazala odglumivši Izeta.

>> 'Lud, zbunjen, normalan' najgledaniji

Možda čak više i od same Lene uzbuđen je bio Nadarević, koji je u Međimurje potegnuo iz Slovenije. Roditelji Arabela i Ljubomir otkrivaju kako Lena zapravo ne zna da je Izet izmišljeni lik, no to zapravo i nije važno. Želja da upozna svog idola te da mu pokaže zlatnu ribicu koju je po njemu nazvala sad joj se i ostvarila. Cijelu dirljivu priču pogledajte u prilogu IN magazina.