Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zaobišla je pravila lijepog ponašanja, te se vrlo spontano Cheryl Cole malo pridigla sa sjedala, kako bi uslijedilo nešto zastrašujuće glasno.


Baš kada je sedamnaestogodišnjoj sugovornici govorila o prisutnosti na sceni, pod svijetlima reflektora uz mnogobrojnu studijsku publiku i još mnogo brojnije televizijske gledatelje, Cheryl Cole je pustila vjetar, koji je tonom bio sve, samo ne diskretan. Iako je zvijezda nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo, reakcija publike pokazala je događaj nije ostao nezapažen.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Želim znati tko te pustio na pozornicu!' Slika nije dostupna Favoritkinju X Factora šokiralo otkriće da joj je baka skupa prostitutka

Zanimljivo je da Cole u velikoj Britaniji drže za ikonu stila. Nazvana je modisticom koja, u najmanju ruku ima gracioznosti za naslovnice British Voguea, Ellea i Harper’s Bazzara. Njena izloženost javnosti postala je naglašena kada je postala sudac glazbenog natjecanja X Factor, showa Britanske televizije 2008. godine. Odmah je zadobila titulu nacionalne ljubimice. 

>> FOTO: Procurile vruće kalendarske fotke Cheryl Cole

>> Malaričnoj Cheryl Cole liječnici preporučaju jogu i pilates

>> Cheryl Cole proglašena 'nacionalnim blagom'